De la ce am plecat cand am creat gama noastră de odorizante de camera Atmosfera? De la faptul ca asteptarile noastre cu privire la parfumuri pot fi foarte diferite.

Nu e nimic anormal în asta deoarece si noi suntem diferiti.

Dar toti avem un punct comun, nu ne plac parfumurile care irita simtul olfactiv.

Practic o anumita aroma poate fi incredibil de solicitata de o anumita persoana sau de un grup de persoane si în acelasi timp acea aroma sa fie neatragatoare pentru alte persoane sau grupuri.

In decursul anilor, clientii nostri ne-au spus tot timpul ce este bun sau ce este in neregula cu produsele noastre .

De exemplu, o idee foarte buna a fost sa implementam modul de a folosi arome diferite pentru camere diferite. Astfel am creat arome ce pot fi folosite special in interiorul toaletelor si arome care creeaza un ambient foarte placut in camera de odihna.

odorizante de camera atmosfera

Faptul ca odorizantele noastre de camera sunt in continuare apreciate se datoreaza modului in care am pastrat legatura cu clientii si pentru ca le-am ascultat opiniile.

Lansarea unei noi game de produse nu se putea face fara a respecta tot acest feedback. Pentru gama de odorizante de camera marca Vanesica s-au avut in vedere urmatoarele:

  • intensitatea parfumului initial – sa nu irite simtul olfactiv;
  • persistenta in timp – am monitorizat cate saptamani, luni a persistat o anumita aroma intr-un anumit spatiu;
  • evaluarea modului de utilizare – cat de usor poate fi folosit;
  • existenta de scurgeri sau deteriorari ale suprafetelor inconjuratoare – dupa o utilizare medie am testat ca produsul sa nu sufere deformari ale recipientului si astfel sa apara scurgeri ale aromei.

Ne-am ghidat intregul proces de fabricare dupa principiul ca odorizantul de camera trebuie facut expres pentru rolul sau. Sa parfumeze intens si pentru un timp indelungat un spatiu. Sa stii ca nu ne-a iesit din prima!

Continuam sa imbunatatim odorizantele noaste!

Am continuat sa testam arome si sisteme de dispersie iar astazi suntem in masura sa spunem despre gama de odorizante de camera Vanesica ca acopera peste 80% dintre solicitarile clientilor nostri.

Gama de odorizante de camera ATMOSFERA contine peste 20 de arome disponibile. De la Atmosfera BLACK IMPERIAL, aroma puternic masculina pana la arome fresh, cum ar fi: portocale cu ciocolata, fresia &musk, liliac ,lavanda.

Cantitatea de parfum fiind una generoasa, de 100 ml,  odorizantul de camera Vanesica poate acoperi  cu usurinta toate spatiile dintr-o locuinta sau dintr-un birou.

Toate aromele sunt certificate in laboratoare din Uniunea Europeana!

Odorizante de camera din magazinul nostru

Pentru a vedea toate odorizantele de camera din portofoliul nostru apasa pe butonul de mai jos.

Cautam parteneri pentru distributie

Daca doresti sa adaugi odorizantele de camera Atmosfera in portofoliul tau de produse, te rugam sa ne contactezi telefonic sau utilizand formularul de contact.

Trimite-ne un e-mail:

0 + 1 = ?