Ce fel de odorizant ai alege pentru casa ta?

Daca inca nu ai gasit un raspuns, noi, cel de la Vanesica am creat pentru casa sau biroul tau odorizantele reed difusser.

odorizant reed difuser vanesica

Ce este si cum functioneaza un odorizant reed difusser marca Vanesica?

Odorizantul este compus dintr-un recipient reciclabil din sticla, ce contine o cantitate de 100 ml parfum si in interiorul acestuia se gasesc bete de ratan ( material natural care face parte din familia palmierilor , material ce este utilizat datorita elasticitatii si durabilitatii sale in multe alte domenii).

Folosim aceste bete de ratan pentru odorizantele noastre Vanesica deoarece distribuirea parfumului prin acestea se face mult mai lent decat un dispenser electronic.

Practic, parfumul urca incet pe bete, ajunge in varful acestora si de acolo se imprastie incet in camera. Odorizantele reed difusser Vanesica sunt perfecte pentru persoanele pentru care experienta aromaterapiei nu se doreste a fi coplesitoare.

Un alt avantaj este ca poti pastra parfumul in interiorul camerei tot timpul rasturnand betete o data sau de doua ori pe saptamana.

Cele mai cautate arome sunt cele de lamaie si lavanda, arome ce se regasesc in pachetele noastre, dar pe langa acestea ,noi am venit si cu arome mai indraznete: BLACK MAGIC, HARMONY, LILIAC, LALELE, MAR CU SCORTISOARA.

Avantajele odorizantului de camera reed difusser Vanesica

  • Dureaza mult timp
  • Nu are nevoie de electricitate
  • Este tacut
  • Nu are nevoie de mare intretinere
  • Nu este nevoie de o configurare speciala
  • Emisia parfumului se face incet si intr-un mod natural

Iti propunem sa iti transformi casa din punct de vedere olfactiv

E nevoia doar sa iti alegi unul dintre odorizantele de camera reed difusser de la Vanesica si lasa parfumul sa calatoreasca pe betele de ratan si sa se disperseze in aer.

Este sigur, nu folosesti curent electric, totul lin si natural

Daca aveti nevoie de un ajutor in alegerea modelului vino in PRODUSE, intra pe ODORIZANTE CAMERA si alege ATMOSFERA.

Odorizante reed difuser din magazinul nostru

Odorizante reed difuser produse in Romania. Garantam pentru calitatea parfumurilor utilizate!

Pentru a vedea toate odorizantele reed difuser din portofoliul nostru apasa pe butonul de mai jos.

Cautam parteneri pentru distributie

Daca doresti sa adaugi odorizantele reed difuser produse de Vanesica in portofoliul tau de produse, te rugam sa ne contactezi telefonic sau utilizand formularul de contact.

Trimite-ne un e-mail:

1 + 0 = ?