Iti doresti sa improspatezi aerul din mediul in care petreci o buna parte din timpul tau, dar nu stii cum sa alegi odorizantul perfect pentru camera, masina sau biroul tau? Dintr-o varietate atat de mare de braduti parfumati ca cea oferita de catre noi, cei de la Vanesica, iti va fi foarte simplu!

Daca iti doresti o aroma fresh, florala, dulce sau chiar antitabac, sa fie suspendat, cu o emisie a parfumului mai lenta sau mai puternica…, oricare ar fi asteptarile tale de la un odorizant cu siguranta ai ajuns in locul potrivit.

braduti parfumati vanesica

Braduti parfumati produsi in Romania

Creat din carton de calitate, imbibat cu 100ml de parfum si cu un design foarte placut, bradutii parfumati din gama de produse Vanesica va ofera:

  • un ambient olfactiv placut si de lunga durata (avand oportunitatea de a va alege aroma favorita);
  • oportunitatea de a calatori zi de zi in orasele preferate (alegand produse din colectia “My city” );
  • o varietate larga a esentelor sofisticate (Gold, Paradise, Angelic etc.) din gama „De Luxe”, inspirate de parfumurile marilor case de lux;
  • un zambet prietenos alaturi de aroma favorita cu produsele “Vanesica Smiley”;
  • pentru iubitorii masinilor de colectie va oferim gama de produse “Retro”’
braduti parfumati my city

Dupa multe incercari, feedback-uri de toate felurile, dar mai ales constructive, noi, cei de la Vanesica, ne-am imbunatatit activitatea pe zi ce trece si am ajuns sa indeplinim cerintele cator mai multi clienti, perfectionandu-ne!

E timpul sa iti incanti atat simtul olfactiv cat si cel vizual in toate spatiile in care lucrezi/traiesti zilnic intr-un mod foarte simplu si anume, alegand bradutii parfumati de la Vanesica!

Cumpara braduti parfumati din magazinul nostru

Braduti parfumati produsi in Romania. Garantam pentru calitatea parfumurilor utilizate!

Cautam parteneri pentru distributie

Daca doresti sa adaugi bradutii parfumati Vanesica in portofoliul tau de produse, te rugam sa ne contactezi telefonic sau utilizand formularul de contact.

Trimite-ne un e-mail:

6 + 1 = ?